Με τον Simplice Mukuri

κάθε Τετάρτη 20.30-22.00

To Zumba African Style βασίζεται στην βασική τεχνική της Zumba και επηρεάζεται από τον αφρικανικό παραδοσιακό χορό, δημιουργώντας έτσι ένα μάθημα δυναμικό, ευχάριστο και απολαυστικό. Μέσω του χορού χτίζουμε το σώμα μας και εξασφαλίζουμε την φυσική μας κατάσταση. Φορέστε την φόρμα σας και ελάτε να γευτείτε την χαρά της Zumba σε Αφρικάνικους ρυθμούς. Μουσική: κυρίως αφρικάνικη αλλά και οποιαδήποτε μουσική στη οποία θα μπορούσε να ενταχθεί μια χορογραφία Ζumba.

Το μάθημα απευθύνεται σε επαγγελματίες και αρχάριους όλων των ηλικιών από οχτώ ετών και άνω.


Λίγα λόγια για τον Εισηγητή

O Simplice Mukuri, αφρικανικής καταγωγής, γεννήθηκε στο Καμερούν. Από την παιδική του ηλικία ασχολήθηκε με το χορό. Πολύ σύντομα τον κατέκτησε ο χώρος του Latin και παρακολούθησε μαθήματα Salsa, Rumba καθώς και Zumba.

Δίδασκε σε σχολές χορού στο Καμερούν Latin και Zumba για αρκετά χρόνια. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια υποκριτικής και έχει λάβει μέρος στο Φεστιβάλ Αθηνών ως μέλος της θεατρικής ομάδας Vice Versa στο έργο Πεντηκοστή του David Edgar.

Tα τελευταία χρόνια στην ζει και εργάζεται στην Ελλάδα όπου ασχολείται με την Zumba African Style, διδάσκοντας σε διάφορα studio χορού.


 

INFO

 

Ημέρες & Ώρες μαθημάτων: Τετάρτη 20.30-22.00

Διάρκεια μαθήματος: 1 ώρα και 30 λεπτά

Τιμές Μαθημάτων: 30€/μήνα, 8€/μάθημα